HTML

Forma-1 Blog

Ez a Formula 1 -es autóverseny blogja. Itt találhattok meg sokmindent, ami a sportággal kapcsolatos.

A VB. állása

1. Jenson Button 2. Rubens Barichello 3. Sebastian Vettel 4. Mark Webber 5. Kimi Raikkonen 6. Nico Rosberg 7. Lewis Hamilton 8. Jarno Trulli 9. Felipe Massa 10. Heikki Kovalainen

Linkblog

Friss topikok

Volt minden a Japán nagydíj időmérő edzésén.

2009.10.03. 15:58 Agoston94

 Az időmérőn sok kicsúszás volt, piros zászló pedig háromszor is. Végül a Red Bull Racinges Sebastian Vettel nyert, aki igyekszik életben tartani a vb esélyeit.

Az időmérő azomban korántsem fejeződött be az interjúkkal. A sok izgalom után jött mégtöbb.  Adrian Sutilt, Rubens Barrichellót, Jenson Buttont, Sebastian Buemit és Fernando Alonsót 5 helyes rajtbüntetésre itéltek sárga zászló megsértése miatt.

A kicsúszók közül csak Glock sérült meg, a pénteki szabadedzést betegsége miatt kihagyó német lehet hogy vasárnap sem áll rajthoz. Egyébként őt, Kovalainent és az amúgy is utolsó Webbert szintén 5 helyes rajtbüntetéssel büntettek váltócsere miatt. A versenyen Vette, Trulli, Hamilton, Heifeld,  Raikonenn, Rosberg, Kubica, Sutil lesz az első nyolc a rajtsorban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr931425161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása