HTML

www.mozifilmek.blog.hu A legújabb mozifilmek bemutatása, értékelése. Nézd meg melyek a legújabb mozifilmek, és szólj hozzájuk te is. www.mozifilmek.blog.hu

Forma-1 Blog

Ez a Formula 1 -es autóverseny blogja. Itt találhattok meg sokmindent, ami a sportággal kapcsolatos.

A VB. állása

1. Jenson Button 2. Rubens Barichello 3. Sebastian Vettel 4. Mark Webber 5. Kimi Raikkonen 6. Nico Rosberg 7. Lewis Hamilton 8. Jarno Trulli 9. Felipe Massa 10. Heikki Kovalainen

Linkblog

Friss topikok

Raikkonen újra nyert Spában

2009.08.31. 12:35 Agoston94

Egy év kihagyással újra nyert Raikkonen Spában, immáron ez már a 4. diadala a belga pályán. Tavaly is majdnem megnyerte a futamot, de az utolsó körökben bekövetkezett erős esőzés miatt a falnak caspódott.

Raikkonen már több mint 1 éve nem nyert futamot, legutóbb tavaly nyert Barcelonában.

A futam második helyezettje Belgiumban a meglepetésember, a Force Indiás Fisichella lett.
A 2. kanyarban többen kiestek, a két újjoncnak (Grojean, Alguersuari) és a két Angolnak (a címvédő Lewis Hamilton és a VB-t jelenleg vezető Jenson Button) el kellett hagynia a versenyt.

Raikkonen a baleset után a pályán körözgető Safety Car pályaelhagyása után a KERS segítségével nyerte meg a futamot, mert meg tudta előzni az elején Fisichellát.

A harmadik helyezett a német Sebastian Vettel lett, míg caspattársát boxutcaáthajtásos büntetésre itélték, mivel a boxban majdnem üttközött a BMW-s Heifeldel, mivel gyorsan elévágott a tankolás és a kerékcserék után.

Barichello füstölgő autóval a 7., míg az 1. helyezett Finn Kimi Raikkonen csapattársa Luca Badoer az utolsó 14. helyen ért célba (hatan kiestek a versenyből).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr451350514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása