www.mozifilmek.blog.hu A legújabb mozifilmek bemutatása, értékelése. Nézd meg melyek a legújabb mozifilmek, és szólj hozzájuk te is. www.mozifilmek.blog.hu

HTML

Forma-1 Blog

Ez a Formula 1 -es autóverseny blogja. Itt találhattok meg sokmindent, ami a sportággal kapcsolatos.

A VB. állása

1. Jenson Button 2. Rubens Barichello 3. Sebastian Vettel 4. Mark Webber 5. Kimi Raikkonen 6. Nico Rosberg 7. Lewis Hamilton 8. Jarno Trulli 9. Felipe Massa 10. Heikki Kovalainen

Linkblog

Friss topikok

Fisichella nyerte a Belga nagydíj időmérő edzéstét

2009.08.29. 15:23 Agoston94

Csodálatos és meglepő teljesítménnyel nyerte a Force India Ferrari versenyzője, Fisichella a szombati időmérőt. Az olsz versenyző magamögött hagyta Trullit, Heifeldet, és gyakorlatilag az egész mezőnyt.

Csapattársa Sutil a 11. helyen végzett. A két McLarenes rosszul szerepelt, Lewis Hamilton a 12., Heikki Kovalainen a 15. helyről indulhat holnap.

Az első 8 sorrendje:

1. Fisichella
2. Trulli
3. Heifeld
4. Barichello
5. Kubica
6. Raikkonen
7. Glock
8. Vettel

A VB-t vezető Jenson Button a 14., míg a hatodik helyet megszerző Raikkonen csapattársa Luca Badoer a 20. helyről indulhat a vasárnapi versenyen.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr421346452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása