HTML

www.mozifilmek.blog.hu A legújabb mozifilmek bemutatása, értékelése. Nézd meg melyek a legújabb mozifilmek, és szólj hozzájuk te is. www.mozifilmek.blog.hu

Forma-1 Blog

Ez a Formula 1 -es autóverseny blogja. Itt találhattok meg sokmindent, ami a sportággal kapcsolatos.

A VB. állása

1. Jenson Button 2. Rubens Barichello 3. Sebastian Vettel 4. Mark Webber 5. Kimi Raikkonen 6. Nico Rosberg 7. Lewis Hamilton 8. Jarno Trulli 9. Felipe Massa 10. Heikki Kovalainen

Linkblog

Friss topikok

Schumacher már csak csodával lehet világbajnok.

2009.08.07. 11:06 Agoston94

monteschuFelipe Massa helyére érkezik Michael Schumacher, mivel a brazil a Magyar nagydíj időmérő edzésén megsérült. Schumacher azomban már cak csodával lehetne világbajnok. Az ő győzelméhez az kellene hogy a jelenlegi éllovas Jenson Button a hátralévő futamokon egy pontot se szerezzen. Ugyanis Butonnak 70 pontja van, és a hátralévő futamokon már maximum cask ennyi szerezhető. Ha Button nullázik és Schumacher minden futamot megnyer akkor a német diadalmaskodhat, mert neki akkor 7, míg az angolnak cask 6 győzelme lenne. Schumacher győzelmének a feltétele azonban az is hogy a Button után következők is nullázzanak a hátralévő futamokon, illetve hogy ne szerezzenek (Mark Webber a világbajnokság jelenlegi 2 helyezettje esetében) 18.5 pontnál többet.
Schumacheren még az is segíthetne ha súlyos szabálytalanságért eltiltanák és kizárnák az egész mezőnyt (ahogy ezt vele tették Villeneuve kilökéséért 1997-ben), vagy ha a Ferrarin kívül minden csapat kivonul hirtelen a sportból, Raikkonen pedig inkább rallizik, esetleg ha hirtelen minden versenyző visszavonul.

Szóval valjuk be Schumachernek már nincs esélye világbajnokságot nyernie, tehát felszabadultan versenyezhet. Kérdés hogy milyen formában lesz, úgy megy mint ahogy idén a Ferrari, a középmezőnyben, vagy nem szokik hozzá a kocsihoz és utolsóként kullog, esetleg feltámasztja a csapatot és győzelmekért hajt.

Ezt még nem tudhatjuk, de a Valenciai futamon talán megkapjuk rá a választ.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr381294353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása