HTML

www.mozifilmek.blog.hu A legújabb mozifilmek bemutatása, értékelése. Nézd meg melyek a legújabb mozifilmek, és szólj hozzájuk te is. www.mozifilmek.blog.hu

Forma-1 Blog

Ez a Formula 1 -es autóverseny blogja. Itt találhattok meg sokmindent, ami a sportággal kapcsolatos.

A VB. állása

1. Jenson Button 2. Rubens Barichello 3. Sebastian Vettel 4. Mark Webber 5. Kimi Raikkonen 6. Nico Rosberg 7. Lewis Hamilton 8. Jarno Trulli 9. Felipe Massa 10. Heikki Kovalainen

Linkblog

Friss topikok

Rubens Barichello a dobogó tetején

2009.08.24. 11:09 Agoston94

 Rubens Barichello nyerte meg a 2. Valenciai európa nagydíjat, Lewis Hamilton egy elrontott boxkiállással lett a 2., míg Raikkonenn hozta be  Ferrariját a 3. helyre.

A további pontszerzők Kovalainen, Rosberg, Alonso, Button és Kubica voltak. A két Red-Bullos nullázott, Sebastian Vettel kiesett, Mark Webber a 9. pontnélküli helyet szerezte meg. Rubens Barichello a 4. helyről a 2. helyre katapultálta magát a VB. pontversenyben.

Az élete első versenyén induló Renaultos Romain Grosjean a 15., az élete 2. versenyén induló Toro Rosso-s Alguersuari a 16., míg a 3. helyezett csapattársa, a Felipe Massát helyettesitő, és 10 éve nem versenyző, mezőny legidősebb pilótája, a Ferraris Luca Badoer a 17. helyet szerezte meg.

A következő futam 1 hét múlva lesz a Belgiumi Spa-ban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr631334372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása