HTML

Forma-1 Blog

Ez a Formula 1 -es autóverseny blogja. Itt találhattok meg sokmindent, ami a sportággal kapcsolatos.

A VB. állása

1. Jenson Button 2. Rubens Barichello 3. Sebastian Vettel 4. Mark Webber 5. Kimi Raikkonen 6. Nico Rosberg 7. Lewis Hamilton 8. Jarno Trulli 9. Felipe Massa 10. Heikki Kovalainen

Linkblog

Friss topikok

Hamilton szerint Jenson a favorit

2009.05.18. 19:52 Agoston94

 

hamilton

Lewis Hamilton szerint Jenson Button az idei favorit. Elmondta hogy mivel neki már nincs sok esélye győzni, neki adná szívesen tovább a címét.

 "Világbajnok akarok lenni, de le vagyok maradva pontokban. Sok futam van még, ha Jenson a következő tízen nem ér célba, van sanszom"

  

"Jenson a favorit, ha valakit kellene mondanom magam helyett, hogy bajnok legyen, az ő. Mesés, ami történik vele, a legjobbakat kívánom neki. Nagyon nehéz lesz legyőzni, Monacóban is ő az esélyes, nagyszerű kocsija van. Ha ott nyerne, az lenne igazán különleges siker lenne."

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr721130133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása