HTML

www.mozifilmek.blog.hu A legújabb mozifilmek bemutatása, értékelése. Nézd meg melyek a legújabb mozifilmek, és szólj hozzájuk te is. www.mozifilmek.blog.hu

Forma-1 Blog

Ez a Formula 1 -es autóverseny blogja. Itt találhattok meg sokmindent, ami a sportággal kapcsolatos.

A VB. állása

1. Jenson Button 2. Rubens Barichello 3. Sebastian Vettel 4. Mark Webber 5. Kimi Raikkonen 6. Nico Rosberg 7. Lewis Hamilton 8. Jarno Trulli 9. Felipe Massa 10. Heikki Kovalainen

Linkblog

Friss topikok

Hamilton nyerte az első szabadedzést

2009.04.24. 14:27 Agoston94

A világbajnok megdönthetetlen kört futott a tréning felénél, utána a két BMW jön. Brawnok, Ferrarik a tízben- írja az index.hu.

Hamilton és a McLaren tényleg feltámad, miközben a csapatnál bagy feszültségek vannak? Nem tudni mindenesetre a Bahreini első szabadedzést 3 tized másodpercel nyerte meg. A második Heifeld lett, míg a másik BMW-s Kubica lett a harmadik dobogós.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr841083965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása